Openbaar vervoer

Groningen is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het Hoofdstation bevindt zich pal naast het Groninger Museum, dichtbij het stadscentrum. Naast het Hoofdstation zijn er nog het station Groningen Noord en station Groningen Europapark. 


Trein

Reis je graag met de trein en wil je Groningen een keer voordelig bezoeken? Bekijk dan de aanbieding van de Spoordeelwinkel eens. Hiermee reis je voor slechts €19 heen en weer naar Groningen. Ook fijn: bij deze aanbieding krijg je een voucher voor een kop koffie of thee bij Doppio. Mét cannoli, een Italiaanse lekkernij.

Vanuit de grote steden vertrekken er dagelijks meerdere treinen richting Groningen. Vaak sluiten de treinen aan op de vertrektijden van de bussen.

Voor meer informatie over treinen en vertrektijden:
www.ns.nl
www.9292.nl


Flixbus: goedkope busreizen

Flixbus verbindt als intercitybusdienst elke dag grote en middelgrote steden met elkaar. Flixbus biedt meer dan 20.000 dagelijkse busreizen door 15 Europese landen voor een zeer voordelig tarief. Je koopt je kaartje online, via de VVV of direct in de bus. De bussen zijn voorzien van alle gemakken, wifi, stroompunten, snacks en drankjes. Kijk op FlixBus voor de trajecten en prijzen of boek meteen je ticket.

Deel deze pagina